Vanja u potpuno drugačijem izdanju! (Video)

Za sada samo malo otkriva Mlada pevačica Vanja Mijatović danas je predstavila „teaser“ novog spota za novu pesmu „Košta me“, za čiju režiju je bio zadužen Haris Dubica. Provokativne scene i pevačica Ceo članak »

Ispovest koju je ispričala kroz suze: Sve moje uspomene su uništene, ostala mi je samo jedna slika!

Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, za ekskurziju, s tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Ceo članak »

Katarina Grujić: Neke stvari nikada ne bih radila pred ocem!

Na proslavi sa tata Grujom Mlada pevačica Katarina Grujić nedavno se na jednoj proslavi pojavila sa ocem, kako ga ona zove – tata Grujom. S obzirom na to da je Kaća poznata Ceo članak »

Marija Šerifović: Premijera novog albuma na krovu “Stadiona”

Pop pevačica Marija Šerifović privela je kraju snimanje petog studijskog albuma pod nazivom “Hrabro” POP pevačica Marija Šerifović privela je kraju snimanje petog studijskog albuma pod nazivom “Hrabro”. Treći deo projekta “Ispovest”, Ceo članak »

„Parni valjak” održao spektakl u Novom Sadu: Ostavili srce na sceni

Više od 7.000 ljubitelja njihovih hitova, začinjenih rafiniranim gitarskim rifovima, “uhvatili su ritam” od prvih taktova “Lutke za bal” i primorali muzičare da dva puta izlaze na bis VELIKANI pop-rok scene “Parni Ceo članak »

Najprovokativnija haljina na otvaranju Grand televizije: Pevačica provocirala čipkom!

Pevačica se na otvaranju “Grand” televizije pojavila u haljini od čipke, dok joj je “ključna mesta” prekrio neprovidni materijal.   U utorak veče veliki broj domaćih poznatih ličnosti pojavio se na svečanosti Ceo članak »

Mia nikad nije bila provokativnija!(Video)

Mia Borisavljević, DJ Mlađa i reper Ša nedavno su snimili spot za novu pesmu “Bumerang”. Folk pevačica privukla je najviše pažnje svojim atraktivnim izgledom i igrom, ali i stajlingom koji neodoljivo podseća Ceo članak »

Jedina pevačica kod nas koja je od popularne društvene mreže dobila verifikaciju!

Pop pevačica Ana Kokić koja će uskoro svojom novom pesmom obradovati sve one koji su na to dugo čekali postala je jedina javna ličnost u Srbiji čija je Fejsbuk stranica verifikovana od Ceo članak »

POPOVIĆ OKUPIO 300 PEVAČA POVODOM OTVARANJA TELEVIZIJE „GRAND”

Posle višemesečnog mukotrpnog rada na otvaranju Televizije „Grand“, Saša Popović i Lepa Brena u utorak su organizovali slavlje u čast početka rada televizije i tom prilikom ugostili oko 500 zvanica, među kojima Ceo članak »

Goga obara rekorde na internetu sa novom pesmom! (Video)

Nakon duže pauze pevačica Goga Sekulić snimila je pesmu “Rekord sam oborila” kojom će se predstaviti na muzičkom festivalu, a koja je već postala veoma slušana na internetu. Sekulićeva je za ovu Ceo članak »

 

Splav kafana Brodolom – Još neviđeno u noćnom životu Beograda

Splav kafana Brodolom je nešto još neviđeno u noćnom životu Beograda, a svečano otvaranje je bilo  16. aprila! Zaboravite sve što ste do sada videli i iskusili i spremite se da doživite

Vanja u potpuno drugačijem izdanju! (Video)

Za sada samo malo otkriva Mlada pevačica Vanja Mijatović danas je predstavila „teaser“ novog spota za novu pesmu „Košta me“, za čiju režiju je bio zadužen Haris Dubica. Provokativne scene i pevačica

Borkovićev prvi poen u WTCC i peto mesto u kvalifikacijama

      Srpski automobilista startovaće sa 5. mesta na prvoj WTCC trci u Maroku.   Najbolji srpski automobilista Dušan Borković briljirao je u kvalifikacijama za prvu ovosezonsku trku u WTCC. Borković

JEDAN KORAK NAPRED PA DEVET NAZAD: Ovoliko pijanog čoveka još niste videli (Video)

Njih dvojica nisu mogli da poveruju svojim očima, a nećete ni vi kada pogledate ovaj klip     Izvor: Telegraf.rs